• Blogreeks projectbesluit waterbeheerder

  13 februari 2017

  In 2019 treedt de Omgevingswet in werking. Deze wet introduceert voor de waterbeheerders een nieuw instrument: het projectbesluit. Voor hoogwaterbeschermingsprojecten biedt het projectbesluit zowel kansen als verplichtingen. De sectie Ruimte & Milieu schrijft de komende weken een aantal blogberichten om de lezer wegwijs te maken in het projectbesluit en de bijbehorende procedure.

  Lees meer
 • Het nieuwe ontslagrecht toegelicht

  27 januari 2017

  Er zijn veel ontwikkelingen gaande op het gebied van het ontslagstelsel onder de Wwz. Wat is er veranderd en welke impact heeft dit op werkgevers en werknemers?

  Lees meer
 • Martijn Scheltema over zelf- en co-regulering

  26 januari 2017

  Martijn Scheltema heeft een bijdrage geleverd op het gebied van het vaststellen van de effectiviteit van zelf- en co-regulering en de noodzaak om die effectiviteit niet op zichzelf te beschouwen.

  Lees meer
 • Pels Rijcken versterkt positie in de markt met benoeming vier partners

  4 januari 2017

  Pels Rijcken benoemt vier partners en versterkt daarmee zijn positie op het gebied van bestuursrecht, IE/IT- en mediarecht, cassatie en arbeidsrecht

  Lees meer
 • Fijne feestdagen en een beeldend 2017!

  22 december 2016

  Van recht naar de praktijk tot beelden uit de praktijk

  Lees meer
 • Winnaar ‘Best Small Cap Deal 2016’

  16 december 2016

  Tijdens de M&A Awards 2016 is de deal voor de verkoop van Login Consultants aan Orange gekroond tot 'Best Small Cap Deal 2016'. Pels Rijcken was betrokken bij deze deal.

  Lees meer
 • Ruimte en Milieu blogt voor Toets-online.nl!

  14 december 2016

  Aart Jan van der Ven, Liesbeth Schippers, Laura van der Meulen en Roelof Reinders bloggen vanaf nu regelmatig voor Toets-online.nl over de ontwikkelingen binnen de ruimtelijke praktijk.

  Lees meer
 • Geslaagde masterclass Grip op calamiteiten

  28 november 2016

  Grootschalige incidenten komen steeds vaker voor. Hoe zorg je ervoor dat de situatie niet escaleert? Pels Rijcken, Bex* Communicatie en SGS Search organiseerden een masterclass over dit thema.

  Lees meer