• Prachtige resultaten Chambers Global 2019

  14 februari 2019

  Chambers Global heeft de nieuwe rankings bekendgemaakt. Pels Rijcken heeft ook dit jaar weer zeer goede resultaten behaald.

  Lees meer
 • Advocaten bezoeken het UN Forum on Business and Human Rights

  28 november 2018

  Tijdens dit internationale congres gaf Martijn Scheltema diverse presentaties. Ook organiseerde hij een panel en een bijeenkomst.

  Lees meer
 • Boek ‘Bodemsanering in juridisch perspectief’ van Willem Braams en Katrien Winterink gepubliceerd

  1 november 2018

  Op 1 november 2018 is het boek ‘Bodemsanering in juridisch perspectief’ gepubliceerd. Het boek is geschreven door Willem Braams en Katrien Winterink.

  Lees meer
 • Martijn Scheltema en Claire Huijts nemen deel aan bijeenkomst IBA Working Team bij ILO

  30 oktober 2018

  In het kader van het honderdjarig bestaan van de ILO, is de ILO de Future of Work Initiative gestart met als doel een universele reflectie op de toekomst van werk in kaart te brengen.

  Lees meer
 • Martijn Scheltema woont seminar bij over business human rights bij Doughty Street Chambers

  25 oktober 2018

  Martijn Scheltema heeft een seminar bijgewoond over (de toegang tot) geschilbeslechting op het gebied van BHR en de obstakels die werknemers en lokale gemeenschappen moeten trotseren.

  Lees meer
 • Martijn Scheltema modereert business human rights-sessies op IBA-conferentie

  18 oktober 2018

  Martijn Scheltema heeft verschillende business human rights sessies op de jaarlijkse conferentie van de IBA in Rome georganiseerd en gemodereerd.

  Lees meer
 • Martijn Scheltema spreekt op bijeenkomst Queen Mary University

  16 oktober 2018

  Martijn Scheltema sprak in Londen op een over business human rights-bijeenkomst over de ontwikkelingen op het gebied van wetgeving in Frankrijk, Zwitserland en Nederland.

  Lees meer
 • Pels Rijcken en gemeente Eindhoven versterken elkaar bij doorontwikkeling en digitalisering samenleving naar smart society

  11 oktober 2018

  De gemeente Eindhoven en Pels Rijcken zijn een strategisch partnership aangegaan op het gebied van innovatie, technologie en digitale transformatie.

  Lees meer