• Martijn Scheltema modereert business human rights-sessies op IBA-conferentie

  18 oktober 2018

  Martijn Scheltema heeft verschillende business human rights sessies op de jaarlijkse conferentie van de IBA in Rome georganiseerd en gemodereerd.

  Lees meer
 • Martijn Scheltema spreekt op bijeenkomst Queen Mary University

  16 oktober 2018

  Martijn Scheltema sprak in Londen op een over business human rights-bijeenkomst over de ontwikkelingen op het gebied van wetgeving in Frankrijk, Zwitserland en Nederland.

  Lees meer
 • Pels Rijcken en gemeente Eindhoven versterken elkaar bij doorontwikkeling en digitalisering samenleving naar smart society

  11 oktober 2018

  De gemeente Eindhoven en Pels Rijcken zijn een strategisch partnership aangegaan op het gebied van innovatie, technologie en digitale transformatie.

  Lees meer
 • Top 40 vastgoedjuristen PropertyNL: Pels Rijcken een van de snelst groeiende teams

  28 september 2018

  PropertyNL selecteert jaarlijks de 40 beste vastgoedjuristen van Nederland. Wij zijn trots dat wij ook dit jaar weer tot de top van de vastgoedjuristen worden gerekend.

  Lees meer
 • Pels Rijcken corporate partner van Nederlands Dans Theater

  27 september 2018

  Vanaf 27 september 2018 delen Pels Rijcken en Nederlands Dans Theater meer dan de stad Den Haag alleen. Pels Rijcken is vanaf dan officieel corporate partner van Nederlands Dans Theater.

  Lees meer
 • Privacy-advocaat Gerrit-Jan Zwenne versterkt innovatiesectie Pels Rijcken

  3 september 2018

  Pels Rijcken bouwt de sectie Innovation, Privacy & Technology (IP&T) uit met Gerrit-Jan Zwenne (1966) als nieuwe partner. Door de komst van de gezaghebbende specialist op het gebied van privacy- en internetrecht versterkt Pels Rijcken haar positie als digitaliseringsexpert.

  Lees meer
 • Terugblik Inzicht in Digitalisering: de juristen van nu maken innovatie mogelijk

  13 juli 2018

  Digitalisering is een vakgebied waarop Pels Rijcken zich als legal trendwatcher met hart en ziel inzet én het onderwerp van het congres dat zij 12 juni 2018 organiseerde.

  Lees meer
 • Reimer Veldhuis nieuwe landsadvocaat

  6 juli 2018

  Het ministerie van Justitie en Veiligheid heeft bekendgemaakt dat Reimer Veldhuis per 1 september 2018 de landsadvocaat is. Hij is de opvolger van Bert-Jan Houtzagers.

  Lees meer