Carrière

Pels Rijcken is continu op zoek naar talentvolle mensen zoals jij. Maar let wel, de lat ligt hoog. Zie je dit als een uitdaging, spreekt ons kantoor je aan en denk je over de juiste instelling en ambitie te beschikken? We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Pels Rijcken. Midden in de maatschappij.

Werken bij Pels Rijcken betekent dat je regelmatig de voorpagina haalt. Want we doen zaken die grote impact hebben op het dagelijks leven. Bijvoorbeeld op het gebied van milieu, gezondheidszorg, infrastructuur, ondernemen of cassatie. Niet vreemd, want Pels Rijcken werkt veel voor de publieke sector. De Staat is een belangrijke cliënt en één van onze partners is de landsadvocaat. Daarnaast werken we ook veel voor de private sector. Kortom, we staan als kantoor echt midden in de maatschappij.

Juridische carrière

Passie voor juridische inhoud en vakmanschap, dat is wat ons drijft. Alleen dan kun je kwaliteit leveren. De praktijk van Pels Rijcken omvat vrijwel alle deelgebieden van het privaatrecht, bestuursrecht, strafrecht, Europees recht en notarieel recht. We investeren voortdurend in het verdiepen van onze kennis. Dat moet ook, want onze advocaten en notarissen adviseren en onderhandelen op het hoogste niveau. Bovendien staan we regelmatig in de rechtszaal. Procederen, pleiten... het echte werk. Vanaf de kantonrechter tot aan de Hoge Raad.

Kijk voor meer informatie op onze juridische carrière-website

Niet-juridische carrière

Ook voor niet-juristen biedt Pels Rijcken mogelijkheden zich te ontwikkelen. Deze niet-juridische professionals zijn binnen de bedrijfsvoering werkzaam op het gebied van onder meer financiële zaken, ICT, HR, recruitment of communicatie.

Lees hier meer over een niet-juridische carrière bij Pels Rijcken