Zorg

Weinig sectoren in onze maatschappij zijn zó in beweging als de gezondheidszorg. De financieel-economische toestand dwingt ingrijpende veranderingen af. Tussen marktwerking en maatschappelijk belang bestaat een spanningsvolle relatie.

Bestuurders en professionals in de zorgsector staan onder druk. Zij moeten reageren op regelgeving die voortdurend verandert.

In de zorgsector is Pels Rijcken de beproefde partner van overheid, zorgverzekeraar en zorgaanbieder. Gerespecteerd vanwege kennis en ervaring op het terrein van de gezondheidszorg. Overheid en marktpartijen weten zich verzekerd van een gedurfde aanpak, grondige kennis en gedegen expertise.

In de zorgsector heeft Pels Rijcken een advies-, proces- en transactiepraktijk. We werken nauw samen met specialisten op deelgebieden en bieden zo de perfecte mix van kennis en ervaring. Wij ondersteunen cliënten in teamverband en met toewijding. Omdat we overzicht hebben, kunnen we hoofd- en bijzaken onderscheiden. De gezondheidszorg is al ingewikkeld genoeg.

Wij kennen de omgeving waarin u werkt. Voor ons telt wat voor ú belangrijk is. We hebben visie. Cliënten waarderen onze heldere en compacte adviezen. En onze harde, maar faire stijl van procederen.

Wordt gezondheidszorg een luxe artikel?
Pels Rijcken Podium discussie over de stijgende kosten in de zorg.
Contactpersonen

Zorg

  • Cees de ZeeuwNotaris, partner
  • Marije BattingAdvocaat, partner