Als notaris-partner en specialist in het vastgoed- en ondernemingsrecht richt Cees de Zeeuw zich hoofdzakelijk op partijen in de gezondheidszorg. Zorgaanbieders, zorgverzekeraars en andere marktpartijen in de zorgsector vormen een belangrijk deel van zijn cliënten. Veelal wordt hij als notaris actief betrokken bij de structurering van zorginstellingen. In het kader van governancevraagstukken, bij samenwerkingsverbanden tussen partijen in de zorg en fusietrajecten. Daarbij past hij zijn uitgebreide kennis van de regelgeving die op de sector van toepassing is op een praktische manier toe.

Cees is al 15 jaar actief betrokken bij de inrichting van de rechtspersoon en andere vraagstukken van zorgverzekeraars en zorgkantoren. Hij adviseert en begeleidt cliënten bij hun juridische en strategische vragen rondom financiering en zekerheden en de 'Governance' van de rechtspersoon. Daarnaast begeleidt hij aandelentransacties en overnames, en is hij adviseur en gesprekspartner van familiebedrijven. Innovaties in het recht hebben zijn grote interesse waaronder de juridische aspecten van blockchain.

Cees studeerde Notarieel recht aan de Universiteit Leiden. Hij begon zijn carrière als kandidaat-notaris bij De Brauw Blackstone Westbroek.

 

Bijzonderheden

  • Vereeniging Handelsrecht
  • Vereniging voor Bouwrecht
  • Vereniging van Agrarisch Specialisten in het Notariaat (VASN)
  • Bestuurslid (secretaris) Vereniging Rembrandt
  • Bestuurder Vereniging Eigenaren Binnenstad Den Haag
Collega's