Nieuws

Martin Beijneveld nieuwe partner bij Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn

Mr. Martin Beijneveld treedt toe als advocaat-partner bij Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn advocaten & notarissen in Den Haag. Door deze overstap versterkt Pels Rijcken haar arbeidsrechtpraktijk.

Met het aantrekken van Martin Beijneveld zet Pels Rijcken een belangrijke stap in het verstevigen van haar arbeidsrechtpraktijk. Martin Beijneveld gaat samen met partners Monique de Witte-van den Haak en Sandra van Heukelom-Verhage leiding geven aan een arbeidsrechtteam bestaande uit totaal elf advocaten. Binnen de arbeidsrechtpraktijk van Pels Rijcken gaat Martin Beijneveld met name de corporate cliënten adviseren op het gebied van arbeidsrecht in de meest brede zin van het woord.

Monique de Witte: "Martin is een zeer ervaren advocaat, die vanuit mainport Rotterdam zijn sporen heeft verdiend in het nationale en internationale bedrijfsleven. Met die ervaring is hij een aanwinst voor de bredere ontwikkeling van onze arbeidsrechtpraktijk. Wij zijn erg blij met zijn komst."

Martin Beijneveld: "De ambities van Pels Rijcken zijn groot. Er is een geweldig goed en enthousiast team. Ik beschouw het als een voorrecht mijn netwerk in te brengen en te mogen bijdragen aan de groei van de arbeidsrechtpraktijk."

Martin Beijneveld studeerde Nederlands en Europees recht aan de universiteiten van Rotterdam en Leiden. Na het voltooien van zijn studie in 1984 trad hij in dienst van het toenmalige Loeff & Van der Ploeg. In 1987 begon hij een eigen maatschap die uitgroeide tot het kantoor Van Harmelen Beijneveld van Houten.