Nieuws

Pels Rijcken bouwt corporate/M&A-praktijk uit

Pels Rijcken bouwt zijn corporate/M&A-praktijk uit met het aantrekken van Luc Defaix en Harm Uittien. De aanstelling van deze twee zeer ervaren advocaten betekent een belangrijke versterking op het gebied van corporate advisering en midmarket M&A-transacties.

Luc Defaix maakte onlangs de overstap van AKD naar Pels Rijcken. Hij is een transactie-advocaat pur sang met een midmarket focus en ruime ervaring in (internationale) fusies en overnames, joint ventures en herstructureringen. Naast (middel)grote ondernemingen heeft hij private equity partijen en informal investors begeleid. Harm Uittien heeft als advocaat en bedrijfsjurist een uitgebreid trackrecord opgebouwd in uiteenlopende sectoren op  het gebied van complexe (internationale) overnames en investeringen, (leveraged) buy-outs, corporate governance en boardroom counseling.

Alain de Jonge, bestuursvoorzitter van Pels Rijcken: "We zijn erg verheugd met de komst van Luc en Harm. Hun aanstelling past in onze strategie om onze corporate/M&A-praktijk uit te bouwen zowel binnen het private als het publieke domein. Wij zien ook binnen het bedrijfsleven meer en meer vraag naar breder georiënteerde advocaten. Een transactie staat nooit op zichzelf en bij Pels Rijcken zijn we van oudsher gewend niet alleen naar de juridische context te kijken. Rekening houden met verschillende belangen en opereren in een maatschappelijk relevante context zit in ons DNA. De huidige uitbreiding sluit aan bij de recente aanstelling van Arie Tervoort, voorheen general counsel van Anthos, de ervaren Caroline van der Woude als professional support lawyer en de benoeming van Wouter Admiraal tot toegevoegd notaris."

Klik hier voor het gehele team