Nieuws

Pels Rijcken versterkt sectie Vastgoed met Karen Quist

Pels Rijcken bouwt zijn corporate vastgoedpraktijk verder uit met het aantrekken van Karen Quist als advocaat en legal counsel.

Karen Quist heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vastgoed. Zij adviseert cliënten op het gebied van turnkeyprojecten en projectontwikkeling (inclusief transformaties), inclusief het opzetten van samenwerkingsvormen en financiering. Zij heeft veel ervaring met commercieel onroerend goed-transacties en adviseert cliënten over de civielrechtelijke, financiële en fiscale aspecten van aan- en verkooptransacties binnen het vastgoed.

Karen: "Het feit dat alle disciplines van het vastgoed in huis zijn, maakt Pels Rijcken een uniek kantoor. Hierdoor zijn wij in staat onze cliënten optimaal te bedienen. Ik kijk er enorm naar uit om met al mijn collega's onze groeiambities waar te maken."

Pels Rijcken werkt in alle sectoren waar vastgoed een relevante factor is, voor zowel commerciële partijen als overheden. Zo zijn zij regelmatig betrokken bij project- en stedelijke ontwikkelingen, de splitsing van de zorg- en woonfunctie van zorggebouwen, de financiering van gezondheidscentra, de huisvesting van onderwijsinstellingen en andere innovatieve vastgoedontwikkelingen. Ook is het vastgoedteam betrokken bij grootschalige herstructureringen van woningcorporaties en hun vastgoed en het afstoten en vermarkten van overtollig vastgoed.


Neeem voor meer informatie contact op met de afdeling Communicatie op 070-5153 758.