Over ons

Wij zijn Pels Rijcken. Met 290 kantoorgenoten delen we de mentaliteit om dagelijks op het hoogste niveau te presteren. Stimuleren we elkaar het beste uit onszelf te halen en stellen we het belang van de cliënt centraal. Bij Pels Rijcken realiseren we ons dat de waarheid nooit ééndimensionaal is. Dat zaken die ogenschijnlijk strijdig zijn soms dicht bij elkaar liggen. Dat er tegengestelde belangen zijn maar ook gemeenschappelijke. Juist in een maatschappij die complexer en meer verweven is dan ooit. Wat ons onderscheidt binnen de wereld van advocatuur en notariaat, is onze bestuurlijk politieke antenne. We begrijpen hoe het is om te werken met complexe belangen. Met uiteenlopende wensen van diverse stakeholders. We weten dat context telt. En dat een onafhankelijke juridische blik het verschil maakt.

Kernwaarden

Organisatie en bestuur

Pels Rijcken behoort tot de top van advocaten- en notarissenkantoren in Nederland. Tot de 37 partners behoort ook de landsadvocaat.

Lees meer over de organisatie en het bestuur

Privacy

Pels Rijcken heeft de mentaliteit om op het hoogste niveau te presteren en stelt het belang van de klant centraal. Ook de bescherming van uw privacy.

Lees meer over privacy

Geschiedenis

De historie van het kantoor kent twee lijnen. Die van de landsadvocatuur en die van het kantoor als zodanig.

Lees meer over onze ontstaansgeschiedenis

Landsadvocaat

De oorsprong van de landsadvocatuur ligt in het begin van de veertiende eeuw. De huidige landsadvocaat is Reimer Veldhuis.

Lees meer over de oorsprong van de landsadvocatuur

Sponsoring

Pels Rijcken is Corporate Partner van Nederlands Dans Theater.

Lees meer over Pels Rijcken en NDT

MVO

De visie van Pels Rijcken op MVO komt voort uit de gedachte dat het kantoor onverbrekelijk verbonden is met de wereld er omheen.

Lees meer over MVO

Internationale samenwerking

Pels Rijcken heeft een uitgebreid internationaal netwerk dat cliënten vele voordelen biedt.

Lees meer over Internationale samenwerking

Awards

Pels Rijcken is een toonaangevend advocatenkantoor in Nederland.

Lees meer over de prestaties van Pels Rijcken