Sponsoring

Pels Rijcken is Corporate Partner van Nederlands Dans Theater.

Onze mentaliteit, het streven naar perfectie en altijd het beste uit jezelf willen halen, delen wij met Nederlands Dans Theater (NDT). Want óók wij denken over elke stap na. Zo behalen wij de hoogste kwaliteit.

Sinds 27 september 2018 is Pels Rijcken Corporate Partner van NDT in Den Haag. Meer informatie vindt u in dit persbericht.

Samenwerking

Pels Rijcken en Nederlands Dans Theater zijn Meesters. Vooraanstaand en vooruitstrevend in onze eigen vakgebieden én binnen onze samenwerking. Bij onze organisaties werken gedreven denkers en doeners, die dagelijks presteren op het allerhoogste niveau. We ontwikkelen hoogwaardige diensten en voorstellingen en gaan zorgvuldig om met het uitzonderlijke talent van onze mensen. Dát vertaalt zich in de bijzondere en sterke band, die wij met onze relaties en bezoekers onderhouden. Wij versterken elkaar. In Den Haag, maar zeker ook in de rest van Nederland en internationaal.

Over NDT

NDT is één van de meest productieve dansgezelschappen ter wereld. Paul Lightfoot (artistiek directeur) geeft veel jonge, maar ook gevestigde choreografen een kans om nieuw werk te maken. NDT-dansers zijn klassiek geschoold, maar uiteindelijk draait het om hun buitengewone talent om zich een breed scala aan stijlen eigen te maken. NDT baant haar eigen weg in de moderne danswereld, eigenzinnig en ambitieus.