Sponsoring

Pels Rijcken is Corporate Partner van Nederlands Dans Theater.

Bij Pels Rijcken ligt de lat hoog, in alles wat we doen. Dat betekent niet alleen dat wij het allerbeste resultaat willen bereiken voor onze cliënten; wij staan midden in de maatschappij. Onze mentaliteit, het streven naar perfectie en altijd het beste uit jezelf willen halen, delen wij met Nederlands Dans Theater. Want ook door ons wordt over iedere stap nagedacht. Zo bereiken wij de hoogste kwaliteit. 

Sinds 27 september 2018 is Pels Rijcken Corporate Partner van NDT in Den Haag. Meer informatie vindt u in dit persbericht.

Pels Rijcken corporate partner van Nederlands Dans Theater (NDT)

Samenwerking

Pels Rijcken en Nederlands Dans Theater zijn Meesters. Vooraanstaand en vooruitstrevend in onze eigen vakgebieden én binnen de samenwerking, die we zijn aangegaan. Bij onze organisaties werken gedreven denkers en doeners, die door het verbinden van mensen en door een uitgesproken keuze voor topkwaliteit, dagelijks presteren op het allerhoogste niveau. We ontwikkelen hoogwaardige diensten en voorstellingen, en gaan zorgvuldig om met het uitzonderlijke talent van onze mensen. Dát vertaalt zich in de bijzondere en sterke band die we met onze relaties en bezoekers onderhouden. Pels Rijcken en Nederlands Dans Theater delen meer dan de stad Den Haag alleen. We versterken elkaar. In Den Haag, maar zonder meer ook daarbuiten in Nederland en internationaal.

Over NDT

SINGULIÈRE ODYSSÉE ©Rahi Rezvani_online

NDT is één van de meest productieve dansgezelschappen ter wereld. Paul Lightfoot (artistiek directeur) geeft veel jonge, maar ook gevestigde choreografen een kans om nieuw werk te maken. NDT-dansers zijn klassiek geschoold, maar uiteindelijk draait het om hun buitengewone talent om zich een breed scala aan stijlen eigen te maken. NDT baant haar eigen weg in de moderne danswereld, eigenzinnig en ambitieus.

 

 

 

 

©Rahi Rezvani, Sol León en Paul Lightfoot, Singulière Odyssée