Real estate

Pels Rijcken heeft één van de grootste Real Estate-praktijken van Nederland en biedt hoogwaardig juridisch maatwerk voor de gehele vastgoedsector. Vanuit ons kantoor in Den Haag zijn dagelijks ruim 50 advocaten en notarissen bezig met vastgoed en infrastructuur.

Advocaten en notarissen vastgoedsector

De specialisten van het sectorteam Real Estate spreken de taal van de sector en weten wat er leeft bij alle partijen; van eigenaren en ontwikkelaars tot investeerders en overheden. Het team is actief betrokken, vanaf de ruimtelijke ordening tot en met de realisatie en exploitatie. Wij begeleiden tal van binnenstedelijke projecten, gebiedsontwikkelingen en verkooptrajecten en adviseren over huur en verhuur, verduurzaming, zorgvastgoed, gestructureerde verkoop- en aanbestedingsprocedures en vastgoedfinancieringen. Ons team staat ook vastgoedcliënten bij in procedures voor de civiele rechter en de bestuursrechter.

Bestuurlijke antenne

Wat ons onderscheidt binnen de wereld van advocatuur en notariaat is onze bestuurlijke antenne. Dankzij onze unieke en brede ervaring met vastgoedtransacties en geschillen in een politiek-bestuurlijke context, zijn wij de vaste adviseur voor financiële instellingen, beleggers, pensioen- en vastgoedfondsen, grote ondernemingen met vastgoedbezit, projectontwikkelaars, bedrijfsmatige verhuurders en huurders, woningcorporaties en onderwijsinstellingen.

Contact