Mergers & Acquisitions

De ondernemingsrechtpraktijk neemt al 25 jaar een vooraanstaande positie in binnen Pels Rijcken. Het corporate/M&A-team heeft uitgebreide ervaring met fusies & overnames, joint ventures, herstructureringen, participaties, incentive plans, corporate governance en boardroom counseling in het private en publieke domein. Wij kennen de markt en wij kennen de regels van het spel.

Onze cliënten
Met onze dienstverlening richten wij ons op partijen die actief zijn in het corporate mid marketsegment. Dit kunnen strategische partijen zijn of (PE-)investeerders. Bijzondere aandacht gaat uit naar family offices in binnen- en buitenland. Daarnaast zijn wij actief in verschillende gereguleerde markten. Zo weten wij bijvoorbeeld hoe de toezichthouders opereren en wij vertalen deze ervaring naar het bedrijfsleven. Ons corporate/M&A-team heeft dan ook bijzondere expertise in de sectoren energie, financiële instellingen, zorg en telecom. Ook in de sectoren automotive, retail, industrie en food zijn diverse transacties begeleid. Van oudsher hebben we een leidende positie in het publieke domein via onze betrokkenheid bij privatiseringen en publiek-private samenwerkingen.

Onze brede maatschappelijke blik en de transactie-ervaring van het team in combinatie met onze expertise van de gereguleerde markten onderscheidt ons van de andere kantoren die zich op de corporate/M&A-markt begeven. Daarbij  investeren wij graag in een duurzame relatie met onze cliënten, waarbij wij ook buiten de juridische kaders meedenken.

Meer weten of verder praten? Neem contact op met Luc Defaix of Harm Uittien.

Publiek aandelenbezit

ContactpersonenMergers & Acquisitions

 
Luc Defaix
Advocaat, partner

+31 70 5153 235
+31 6 52048919Bekijk het profiel
 
Harm Uittien
Counsel

+31 70 515 3244
+31 6 11388617Bekijk het profiel

Het teamMergers & Acquisitions

Bekijk het hele team

Expertises

De expertises die hieraan verwant zijn

Toon alle gerelateerde rechtsgebieden